- Kurs och Gymnasiepoäng
- Bageri 1,100 p (BAGBAG0)
- Bageri 2, 200 p (BAGBAG02)
- Bageri 3, 100 p (BAGBAG03)
- Bageri 4, 100 p (BAGBAG04)
- Konditori 1, 100 p (BAGKON01)
- Konditori 2, 200 p (BAGKON02)
- Konditori 3, 100 p (BAGKON03)
- Choklad och konfektyr, 100 p (BAGCHO0)
- Hygien, 100 p (HYGHYG0)
- Konditori och specialisering, 100 p (BAGKON00s)
- Livsmedel och näringskunskap 1, 100 p (LIVLIV01)
- Service och bemötande, 100 p (SEVSEV01)
- Totalt 1400 poäng
Efter utbildningen ska du
- Behärska grundläggande tillverkningsmetoder och använda verktyg och maskinutrustning samt vara medveten om betydelsen av att utföra ett kvalitetsmässigt bra arbete.
- Kunna utföra arbetet på ett sätt som är säkert från skydds- och miljösynpunkt.
- Kunna tillämpa metoder och vidta åtgärder för att åstadkomma goda hygieniska förhållanden vid produktion och hantering av livsmedel.
Utbildningsanordnare
Huvudman
Vuxenutbildningen Borås
Anita Lomås, rektor
Lokal
Almåsgymnasiet
Alingsåsvägen 36, Borås
Helena Andersson, programsamordnare
033-35 78 90, helena.andersson@edu.boras.se