- Kurs och Gymnasiepoäng
- Bageri 1,100 p (BAGBAG0)
- Bageri 2, 200 p (BAGBAG02)
- Bageri 3, 100 p (BAGBAG03)
- Bageri 4, 100 p (BAGBAG04)
- Konditori 1, 100 p (BAGKON01)
- Konditori 2, 200 p (BAGKON02)
- Konditori 3, 100 p (BAGKON03)
- Choklad och konfektyr, 100 p (BAGCHO0)
- Hygien, 100 p (HYGHYG0)
- Konditori och specialisering, 100 p (BAGKON00s)
- Livsmedel och näringskunskap 1, 100 p (LIVLIV01)
- Service och bemötande, 100 p (SEVSEV01)
- Totalt 1400 poäng
Efter utbildningen ska du
- Behärska grundläggande tillverkningsmetoder och använda verktyg och maskinutrustning samt vara medveten om betydelsen av att utföra ett kvalitetsmässigt bra arbete.
- Kunna utföra arbetet på ett sätt som är säkert från skydds- och miljösynpunkt.
- Kunna tillämpa metoder och vidta åtgärder för att åstadkomma goda hygieniska förhållanden vid produktion och hantering av livsmedel.
Utbildningsanordnare
Huvudman
Vuxenutbildningen Borås
Anita Lomås, rektor
Lokal
Kyllared, Borås