• SeQF/EQF: 4
  • Location of education: Borås
  • Duration: 52 weeks, Full time
  • 1400 Swedish ”gymnasiepoäng” (upper secondary credits)

Courses included in the program

At the home page Kunskapskrav you can read more about the courses. In Swedish.

  • Kurs
  • Branschkunskap inom restaurang och livsmedel
  • Hygien
  • Livsmedels- och näringskunskap 1
  • Matlagning 1
  • Matlagning 2
  • Matlagning 3
  • Matlagning 4
  • Mat och Dryck i kombination
  • Service och bemötande 1
  • Specialkoster
  • Servering 1
  • Totalt
  • Gymnasiepoäng
  • 100
  • 100
  • 100
  • 100
  • 200
  • 200
  • 200
  • 100
  • 100
  • 100
  • 100
  • 1400

Utbildningsanordnare

Huvudman

Vuxenutbildningen Borås
Anita Lomås, rektor

Utförare

Astar
Sandgärdsgatan 25,
503 34 Borås

010 – 434 42 23
Janet Brus, Enhetschef
https://astar.se/orter/boras/