- SeQF/EQF: 4
- Location of education: Skene
- Duration: 52 weeks, Full time at a restaurant (thats why its 1400 instead of 1700 credits)
- 1400 Swedish ”gymnasiepoäng” (upper secondary credits)
Courses included in the program
At the home page Kunskapskrav you can read more about the courses. In Swedish.
Kurser som ingår i utbildningen
För heltidsstudier krävs minst 20 gymnasiepoäng per vecka. Detta är en rekommenderad kombination av kurser. Utbildningen anpassas efter individens behov.
- Kurs
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel
- Hygien
- Livsmedels- och näringskunskap 1
- Mat och dryck i kombination
- Matlagning 1
- Matlagning 2
- Matlagning 3
- Matlagning 4
- Service och bemötande 1
- Specialkoster
- Servering
- Totalt
- Gymnasiepoäng
- 100
- 100
- 100
- 100
- 100
- 200
- 200
- 200
- 100
- 100
- 100
- 1400
Utbildningsanordnare
Vuxenutbildningen Marks kommun