• SeQF/EQF: 4
  • Location of education: Skene
  • Duration: 52 weeks, Full time at a restaurant (thats why its 1400 instead of 1700 credits)
  • 1400 Swedish ”gymnasiepoäng” (upper secondary credits)

Courses included in the program

At the home page Kunskapskrav you can read more about the courses. In Swedish.

Kurser som ingår i utbildningen

För heltidsstudier krävs minst 20 gymnasiepoäng per vecka. Detta är en rekommenderad kombination av kurser. Utbildningen anpassas efter individens behov.

  • Kurs
  • Branschkunskap inom restaurang och livsmedel
  • Hygien
  • Livsmedels- och näringskunskap 1
  • Mat och dryck i kombination
  • Matlagning 1
  • Matlagning 2
  • Matlagning 3
  • Matlagning 4
  • Service och bemötande 1
  • Specialkoster
  • Servering
  • Totalt
  • Gymnasiepoäng
  • 100
  • 100
  • 100
  • 100
  • 100
  • 200
  • 200
  • 200
  • 100
  • 100
  • 100
  • 1400

Utbildningsanordnare

Vuxenutbildningen Marks kommun